Door wie

Mijn naam is Barbara Krantz.

Sinds 1990 ben ik als muziektherapeute werkzaam in de Geestelijke Gezondheidszorg. Daarnaast werk ik sinds 1998 als docente op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen waar ik studenten opleid tot muziektherapeut.

Ik ben opgeleid als muziektherapeut (MA) en vrouwenhulpverleenster. Ik ben geschoold in Neurologische Muziektherapie, Mentalization Based Treatment en systeemtherapie voor vaktherapeuten. In de laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van ouders met jonge kinderen.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Muziektherapie (NVvMT) en van de Federatie van Vaktherapeutische Beroepen (FVB). Ik sta ingeschreven in het Register Vaktherapeutische Beroepen (SRVB).

Maatregelen i.v.m. coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan wordt de muziektherapie op dit moment zoveel mogelijk via videobellen aangeboden. Waar dat nodig is, kunnen afspraken vanaf 11 mei onder voorwaarden weer fysiek in de praktijk plaats vinden.

Deze maatregelen zullen gelden totdat de overheid de huidige maatregelen versoepelt. Meer informatie is te vinden op de site van het RIVM.

Nieuwe aanmelding? – Bel gerust!