Praktische informatie

Aanmelding
U kunt zich aanmelden via mail info@muziektherapie-nijmegen.nl of telefonisch 06 – 401 401 74. Hebt u eerst meer informatie nodig? – Bel gerust op.

Wachttijden
De praktijk kent op dit moment geen wachttijd voor nieuwe cliënten.

Bereikbaarheid
De praktijk is gevestigd in woonwerkpand De Vrouwenschool aan de Dominicanenstraat 6 te Nijmegen. Het pand is helaas niet toegankelijk voor rolstoelers en mindervaliden.
Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. In de wijk geldt betaald parkeren.
Busverbinding: lijn 2, halte Hugo de Grootstraat; lijn 8, halte Dominicanenstraat.

Muziektherapie aan huis
Wanneer het voor u niet mogelijk is om naar de praktijk toe te komen, kan de muziektherapie op afspraak bij u thuis plaats vinden. Ook in andere gevallen kan het soms zinvol zijn om de behandeling thuis, in de vertrouwde omgeving, plaats te laten vinden. Bij muziektherapie aan huis wordt een reiskostenvergoeding in rekening gebracht.

Klachtenregeling
Als lid van de beroepsvereniging houd ik mij aan de beroepscode voor vaktherapeuten. Meer informatie over deze beroepscode vindt u hier. Mocht u toch klachten hebben over mij kunt u zich wenden tot het Nederlands Instituut Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG), zie hier voor meer informatie.

Privacy
Als behandelaar ben ik verplicht om een dossier van u bij te houden. Hoe ik omga met de gegevens in uw dossier kunt u lezen in de Privacyverklaring.

Maatregelen i.v.m. coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan wordt de muziektherapie op dit moment zoveel mogelijk via videobellen aangeboden. Waar dat nodig is, kunnen afspraken vanaf 11 mei onder voorwaarden weer fysiek in de praktijk plaats vinden.

Deze maatregelen zullen gelden totdat de overheid de huidige maatregelen versoepelt. Meer informatie is te vinden op de site van het RIVM.

Nieuwe aanmelding? – Bel gerust!