Praktische informatie

Corona-maatregelen
Therapiesessies kunnen weer in de praktijk plaats vinden.
Lees hier (pdf) welke regels ervoor in acht genomen moeten worden.

Aanmelding
U kunt zich aanmelden via mail info@muziektherapie-nijmegen.nl of telefonisch 06 – 401 401 74. Hebt u eerst meer informatie nodig? – Bel gerust op.

Wachttijden
De praktijk kent op dit moment geen wachttijd voor nieuwe cliënten.

Bereikbaarheid
De praktijk is gevestigd in woonwerkpand De Vrouwenschool aan de Dominicanenstraat 6 te Nijmegen. Het pand is helaas niet toegankelijk voor rolstoelers en mindervaliden.
Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. In de wijk geldt betaald parkeren.
Busverbinding: lijn 2, halte Hugo de Grootstraat; lijn 8, halte Dominicanenstraat.

Muziektherapie aan huis
Wanneer het voor u niet mogelijk is om naar de praktijk toe te komen, kan de muziektherapie op afspraak bij u thuis plaats vinden. Ook in andere gevallen kan het soms zinvol zijn om de behandeling thuis, in de vertrouwde omgeving, plaats te laten vinden. Bij muziektherapie aan huis wordt een reiskostenvergoeding in rekening gebracht.

Klachtenregeling
Als lid van de beroepsvereniging houd ik mij aan de beroepscode voor vaktherapeuten. Meer informatie over deze beroepscode vindt u hier. Mocht u toch klachten hebben over mij kunt u zich wenden tot het Nederlands Instituut Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG), zie hier voor meer informatie.

Privacy
Als behandelaar ben ik verplicht om een dossier van u bij te houden. Hoe ik omga met de gegevens in uw dossier kunt u lezen in de Privacyverklaring.