Voor kinderen

cropped-logo1Houd je van zingen, van dansen of van muziek maken? Of luister je weleens naar muziek? – Dan heb je al waarschijnlijk al ontdekt dat muziek heel fijn kan zijn.

Muziek kan je helpen om rustig te worden, of om actief te worden. Muziek kan je troosten als je verdrietig bent. Muziek kan je helpen om uit te razen als je boos bent.

In de muziektherapie kun je leren om baas te worden over je eigen gevoel. En je kunt oefenen om dingen anders te doen, bijvoorbeeld als je heel vaak ruzie krijgt of als je niet weet hoe je vriendjes moet maken. Muziektherapie kan je helpen met de dingen die je moeilijk vindt. Maar muziektherapie is vooral heel leuk om te doen.

image-instrumenten

 

 

Maatregelen i.v.m. coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan wordt de muziektherapie op dit moment zoveel mogelijk via videobellen aangeboden. Waar dat nodig is, kunnen afspraken vanaf 11 mei onder voorwaarden weer fysiek in de praktijk plaats vinden.

Deze maatregelen zullen gelden totdat de overheid de huidige maatregelen versoepelt. Meer informatie is te vinden op de site van het RIVM.

Nieuwe aanmelding? – Bel gerust!